Astra Sweets
Jobproeverij

Snoep maakt alles leuker…
Ook jouw job?
Schrijf je in voor onze job-proeverij en ontdek of een job bij Astra Sweets in de smaak valt.

 

Wat houdt een job-proeverij in?
Is een job als technieker of operator bij Astra Sweets iets voor jou? Tijdens een job-proeverij praat je met toekomstige collega’s, krijg je een rondleiding doorheen onze productie en kom je te weten of een job bij Astra Sweets iets voor jou is.

Waarom nodigen we je uit?
Bij Astra Sweets vinden we smaken heel belangrijk. Wat zoet is voor de een, is zuur voor de ander. Voor een job is dat niet anders. Daarom organiseren we een job-proeverij voor kandidaat techniekers, operators en supervisors. Zo kan jij komen snoepen van een job bij Astra Sweets en ontdekken we op één avond tijd of we bij elkaar in de smaak vallen.

Dit mag je verwachten van de avond:
Om 19 uur ontvangen we jullie op onze site. We geven jullie een unieke blik achter de schermen aan de hand van een rondleiding. Vervolgens kan je persoonlijk kennismaken met onze Astra collega’s zodanig je de nodige vragen kan stellen over de job en onze cultuur. Om 21 uur zwaaien we jullie uit. Vielen we bij elkaar in de smaak? Fijn, dan zorgen we snel voor een vervolggesprek.

Ben je geïnteresseerd, maar kan je er niet bij zijn?
Geen probleem. Laat je e-mailadres achter op onze sollicitatiepagina en dan neemt een van onze collega’s contact met je op voor een babbel!

20 april 2023

Turnhout - 19u

27 april 2023

Turnhout - 19u

Jobproeverij

  • Hidden
  • Hidden
  • Toegestane bestandstypen: jpg, docx, pdf, doc, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Je bent pas officieel inschreven indien je een bevestiging ontvangt dat je door de voorselectie bent geraakt (plaatsen zijn beperkt wegens Covid-19).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.