Astra Sweets
Jobproeverij

Voorlopig is er geen nieuwe jobproeverij gepland.

Neem daarom zeker een kijkje naar onze openstaande vacatures

 

Snoep maakt alles leuker…
Ook jouw job?
Schrijf je binnenkort in voor onze nieuwe jobproeverij en ontdek of een job bij Astra Sweets in de smaak valt.

 

Wat houdt een jobproeverij in?
Is een job als technieker of operator bij Astra Sweets iets voor jou? Tijdens een jobproeverij praat je met toekomstige collega’s, krijg je een rondleiding doorheen onze productie en kom je te weten of een job bij Astra Sweets iets voor jou is.

Waarom nodigen we je uit?
Bij Astra Sweets vinden we smaken heel belangrijk. Wat zoet is voor de een, is zuur voor de ander. Voor een job is dat niet anders. Daarom organiseren we een jobproeverij voor kandidaat techniekers en operators. Zo kan jij komen snoepen van een job bij Astra Sweets en ontdekken we op één avond tijd of we bij elkaar in de smaak vallen.

Dit mag je verwachten van de avond:
Om 19 uur ontvangen we jullie op onze site. We geven jullie een unieke blik achter de schermen aan de hand van een rondleiding. Vervolgens kan je persoonlijk kennismaken met onze Astra collega’s zodanig je de nodige vragen kan stellen over de job en onze cultuur. Om 21 uur zwaaien we jullie uit. Vielen we bij elkaar in de smaak? Fijn, dan zorgen we snel voor een vervolggesprek.

Ben je geïnteresseerd, maar kan je er niet bij zijn?
Geen probleem. Laat je e-mailadres achter op onze sollicitatiepagina en dan neemt een van onze collega’s contact met je op voor een babbel!