Wat doet

astra sweets

Astra Sweets is veelzijdig. We bouwen aan onze eigen sterke merken én produceren hoogwaardige private label producten. In welke hoedanigheid ook: smaak, kwaliteit, duurzaamheid en innovatie staan steeds voorop en worden perfect afgestemd op de vraag.

Uw eigen private label

Bij het ontwikkelen van private labels draait alles om samenwerking. We werken gepassioneerd en met overtuiging voor kleine en grote, nationale en internationale partners. In een uitgekiend samenspel ontwikkelen en fabriceren we producten voor een portfolio dat altijd voldoet aan de eisen van onze opdrachtgevers en hun klanten. Wij leggen de lat onafgebroken hoog. Dat verwachten we ook van onze partners. Want alleen dan kun je je onderscheiden in het snoepschap.

Partnership houdt in dat we onze opdrachtgevers veel werk uit handen nemen, want ook de inkoop van ingrediënten en het verpakkingsproces nemen we desgewenst voor onze rekening. Bovendien is betrouwbaarheid een belangrijk kenmerk van samenwerking: we zijn uiterst discreet met traditionele of unieke recepten.

Onze merken

We zijn een hoogwaardige en betrouwbare partner voor de ontwikkeling van private labels. Daarnaast bouwen we gedreven aan onze merken Frisia en Sweet Paradise. Dat zijn merken met fans: consumenten die blij worden van een lekker snoepje en die weten wat ze kunnen verwachten van Frisia en Sweet Paradise.