• Nederlands
    • Engels
    • Frans
    • Duits

Wie
zijn wij?

Astra Sweets is een snoepjesfabriek! We zijn een familiebedrijf met onze hoofdzetel in het hart van de Kempen, in Turnhout. We bedenken en produceren kwalitatieve snoepproducten voor private label en ons eigen merk Frisia. Je hebt vast onze zure colaflesjes, zoete aardbeien of traditionele UFO’s al eens geproefd. Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit ons kleurrijk assortiment. We maken gums, mallows, UFO’s en harde snoepjes die wereldwijd worden gesmaakt. Waar onze klanten ons voor waarderen? Onze hoge kwaliteitsstandaarden en marktgerichtheid. Dat realiseren we door een respectvolle, open en familiale cultuur waar veel ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je werkt hier in een gepassioneerde omgeving aan je carrière.

We zijn continu op zoek naar ervaren en talentvolle mensen. Kijk snel naar onze vacatures en stageplekken! Staat er niets voor je tussen en ben je ervan overtuigd dat je iets kunt toevoegen aan onze organisatie, schrijf dan een open sollicitatie.

Waarom

bij ons werken?

Dat is een makkelijke vraag! Ons product is immers het allerleukste product. Bij Astra zit je letterlijk zoet. Daarnaast kom je terecht in een familiebedrijf met Belgische roots en een Kempische no-nonsense mentaliteit. Wij zijn een innovatieve organisatie in volle groei.

Onze vijf waarden bepalen onze bedrijfscultuur en hoe onze Astranen samenwerken. We hebben ze dan ook vertaald naar 5 goede redenen om bij Astra te werken.

Alles wat we doen is gebaseerd op onze vijf waarden. Deze waarden zoeken we ook in alle mensen die we aanwerven.

1. ondernemerschap – we zijn proactief en samen met onze medewerkers zoeken we naar mogelijkheden om te innoveren

2. no-nonsense – we werken efficiënt dankzij onze open en directe communicatie

3. respect – we hebben respect voor elkaar, onze producten en de planeet

4. eigenaarschap – we dragen onze verantwoordelijkheden en behartigen de belangen van de organisatie

5. passie – we zijn enthousiast en trots en streven continu naar topkwaliteit

Kom werken bij Astra

Kom naar onze

Jobdagen